Oslo Helse har åpnet en teststasjon på Oslo Lufthavn. Den er på første etasje etter du går ut fra flytogene.

Bestill time på Oslo Lufthavn og møtt til din time, alternativt tar vi også drop-in. Testklinikken på Oslo Lufthavn er åpen hver dag (inkl lørdag og søndag) fra 07:00-21:00.

På teststasjonen på Oslo Lufthavn har vi 2 covid-19 tester:

- rt-PCR-test som leverer testresultatet etter 1-2 timer. Denne testen koster 2500 kr der sertifikater er inkludert i prisen. Testresultatet blir lastet opp på helsenorge.no, og sertifikater blir sendt per epost eller fås i papirform etter ditt ønske. Er du i hastverk kan vi gi testresultatet etter 30 minutter mot et tilleggsbetaling av 500 kr. (begrenset kapasitet).

- Antigen hurtigtest som leverer testresultatet etter ca 15 min. En antigen hurtigtest koster 890 kr inkludert sertifikater. Testresultatet blir lastet opp på helsenorge.no, og sertifikater blir sendt per epost eller fås i papirform etter ditt ønske.

Alle reisende er selv ansvarlig for å finne ut av hva som kreves for innreise til landet de skal til. Alle land og flyselskap har sine egne regler for innreise. Vi har dessverre ikke oversikt over hva alle krever for innreise. Hvis du er usikker anbefaler vi at du kontakter flyselskapet du skal reise med.

Alternativt har vi fått anbefalt disse linkene:
https://www.berg-hansen.no/cibt
https://reopen.europa.eu/en/from-to/NOR/PRT

Derimot er ikke disse sidene våre, og vi står ikke ansvarlig for informasjonen der. Men vi opplever at informasjonene i disse sidene oppdateres hyppig.